"Als je media-ontwikkeling van kinderen belangrijk vindt"

De Stichting Vrienden van Cinekid steunt het jaarlijkse Cinekid festival en alle Cinekid-activiteiten door het jaar (en land) heen. "Als je de media-ontwikkeling voor uw en onze kinderen belangrijk vindt', zei Paul verhoeven onlangs nog op het Nederlands Film Festival. 'En Cinekid speelt daarbij een onmisbare rol" .  

Vindt u dat ook, word dan vandaag nog Vriend van Cinekid zodat we er met zijn allen voor kunnen zorgen dat we ieder jaar het allernieuwste en allerbeste voor kinderen op media-educatie aan kunnen bieden zoals film, games, medialab en interactieve mediakunst.
 
Hoe? Door een continue investering in kennis, kunde, research en innovatie zodat kinderen het beste uit zichzelf te kunnen halen. De (groot)ouders pikken een graantje mee door samen met de kinderen te ontdekken en te leren. Daarnaast worden vrienden goed op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en over de juiste media- educatie voor hun kinderen: ouders en kinderen ontdekken en ontwikkelen samen!
 
Iedere bijdrage van de Cinekidfans, vaders, moeders, opa's, oma’s en bedrijven kunnen we goed gebruiken om te investeren in de toekomst van onze kinderen, zodat de balans tussen mediakunst, -creatie en -educatie niet verloren gaat.
 
 
 
 
 
"Als acteur weet ik als geen ander hoeveel impact media kunnen hebben op volwassenen maar ook op kinderen. Juist daarom ben ik betrokken bij Cinekid. Wat en hoe kijken onze kinderen? En hoe ervaren ze dat wat wij maken? Cinekid selecteert, licht toe en daagt uit. Het brengt de beste, mooiste, leukste en ontroerendste media." Waldemar Torenstra
 
 
 
 
 
 
 
"Kinderen krijgen steeds jonger toegang tot media. Dit heeft vele voordelen, maar ik denk dat het ook belangrijk is ze handvatten te bieden om hier op een goede manier mee om te gaan. Voor de (media-)educatie van onze kinderen is het Cinekid Festival onmisbaar! Samen leren in het MediaLab is hét leukste en leerzaamste uitje in de herfstvakantie. En wat zo leuk is: goede kinderfilms zijn ook leuk voor grote mensen!" - Katja Schuurman
 
 
 
 
 
 
 
"Cinekid: als je media-ontwikkeling van kinderen belangrijk vindt." - Paul Verhoeven
 
 
 
 
 
 
 
 

Het Bestuur van Vrienden van Cinekid bestaat uit: 

Ingrid Brekelmans
Penningmeester

Birgitta van Loon 
Secretaris

Waldemar Torenstra
Ambassadeur