Nieuws

Vacature Assistent Vrijwilligerscoördinatie

We zoeken een assistent vrijwilligers-coördinatie voor september en oktober.

Binnen Cinekid werken wij met een enthousiast en ambitieus team en we zijn op zoek naar jou om ons team te komen versterken als Assistent Vrijwilligerscoördinatie.

Cinekid is het grootste mediafestival voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar. Het vindt iedere herfstvakantie plaats in Amsterdam en in bijna 40 steden door het land en trekt zo’n 65.000 bezoeken. Het publieksprogramma bestaat uit film- en TV-vertoningen en het 1200m2 MediaLab, met media workshops en installaties. Daarnaast is er een professionals programma voor de internationale industrie dat gecoördineerd wordt door Cinekid for Professionals (CfP). Verder organiseert Cinekid vanuit het Projectbureau het gehele jaar in opdracht van en in samenwerking met andere partijen media-educatieve projecten in binnen- en buitenland. Deze projecten hebben als doel enerzijds het bereik van Cinekid uit te breiden en anderzijds de organisatie minder afhankelijk te maken van subsidies door eigen inkomsten te genereren.

Stichting Cinekid stelt zich ten doel de kwaliteit van beeldcultuur voor de jeugd te bevorderen en de positie van kinderen ten opzichte van de media te versterken.

Functieomschrijving
Vrijwilligers zijn onmisbaar binnen het festival. Het is daarom belangrijk dat ze zich betrokken en gewaardeerd voelen. Hierin heeft de Assistent Vrijwilligerscoördinatie samen met de vrijwilligerscoördinatoren een belangrijke taak. De Assistent Vrijwilligerscoördinatie ondersteunt de vrijwilligerscoördinatoren in de werving, inroostering en begeleiding van ruim 400 vrijwilligers.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:
- Assistentie werving en selectie van vrijwilligers;
- Verwerken van aanmeldingen en invoeren van adresgegevens in de database;
- Communicatie met vrijwilligers voor en tijdens het festival;
- Produceren van creatieve, promotionele social media content (tekst, foto's, video's);
- Assistentie bij het inroosteren van vrijwilligers;
- Assistentie bij de organisatie van vrijwilligersbijeenkomsten;
- Aansturen van alle aanwezige vrijwilligers tijdens het festival.

Jouw profiel
Je bent een geboren organisator met een hands-on mentaliteit. Je bent oplossingsgericht, stressbestendig en goed in het houden van overzicht. Bovendien durf je verantwoordelijkheid te nemen en bezit je uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Het is belangrijk dat je absoluut niet bang bent om te telefoneren.

Werkperiode
September 0,6 - 1 FTE (3 - 5 dagen per week)
Oktober 1 FTE (5 dagen per week)

Je bent beschikbaar gedurende de gehele festivalperiode (incl. in het weekend en een aantal avonden) tussen 17 t/m 26 oktober 2018.

Reageren
Mail een motivatiebrief met CV naar j.motshagen@cinekid.nl t.a.v. Jos Motshagen. Vermeld hierbij dat het gaat om de vacature van Assistent Vrijwilligerscoördinatie. Sollicitatiegesprekken vinden plaats voor eind augustus.

 

;