Nieuws

Engelssprekende kinderen gezocht

Grijp je kans en word regisseur voor één dag voor ons Test & Pitch-project.

Update: Helaas zitten alle focusgroepen op dit moment al vol, het is dus niet meer mogelijk om je aan te melden.

Tijdens het Cinekid Festival in de herfsvakantie vindt ook altijd Cinekid for Professionals plaats. Dat is een evenement voor volwassenen die werken in de jeugdmedia. Ieder jaar verschijnen er weer nieuwe tv-series en films voor kinderen. Maar om te weten of kinderen deze producties ook interesssant vinden, bieden wij de makers de unieke kans om hun project te pitchen aan een groep Engelssprekende kinderen. 

Aan de hand van videobeelden en plaatjes wordt om hun mening gevraagd. De kinderen krijgen dus de mogelijkheid om regisseur te zijn voor een dag. Ze kunnen zelfs grote invloed hebben op het uiteindelijke resultaat van de film of serie!

We zijn op zoek naar Engelssprekende deelnemers voor drie focusgroepen in de volgende leeftijdscategorieën:
Focusgroep 1: 4 - 6 jaar (Update: deze focusgroep zit vol)
Focusgroep 2: 6 - 10 jaar (Update: deze focusgroep zit vol)
Focus groep 3: 10 - 12 jaar (Update: deze focusgroep zit vol)
Gemixte focus group: 7- 14 jaar: Tweetalige kinderen (Engels en Nederlands) gezocht voor programma op 26 Oktober tussen 15.00 – 16.30.

Wanneer
Test & Pitch met kinderen vindt plaats op woensdag 24 en vrijdag 26 oktober 2018 in Amsterdam. Elke focusgroep neemt deel aan een sessie van 1 – 1,5 uur waar meerdere projecten worden besproken (max. drie projecten).

Wat bieden wij?
De deelnemende kinderen krijgen de kans om regisseur voor een dag te zijn! Daarnaast ontvangt de deelnemer en één van hun ouders/begeleiders een gratis ticket voor een film of teleivisevoorstelling én toegang tot het Medialab tijdens het Cinekid Festival van 20-26 Oktober op de Westergasfabriek in Amsterdam.

Aanmelden
Als jouw kind interesse heeft om deel te nemen, of als je nog verdere vragen hebt, neem dan gerust contact op met Nasztazia Potapenko, producent Test & Pitch met kinderen: professionals@cinekid.nl.

;