Nieuws

Vacature Junior Producent Projectbureau

We zijn per augustus op zoek naar een Junior Producent voor ons projectbureau.

Binnen Cinekid werken wij met een enthousiast en ambitieus team en we zijn op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken als Junior Producent Projectbureau.

Cinekid is het festival op het gebied van Film, Televisie en Digitale Cultuur voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar in Amsterdam en in bijna 40 steden door het land tijdens de herfstvakantie en trekt zo’n 65.000 bezoeken. Het publieksprogramma bestaat uit film- en TV-vertoningen en het 1200m2 MediaLab met media workshops en installaties. Daarnaast is er een professionals programma voor de internationale industrie dat gecoördineerd wordt door Cinekid for Professionals (CfP). Verder organiseert Cinekid vanuit het Projectbureau het gehele jaar in opdracht van en in samenwerking met andere partijen media-educatieve projecten in binnen- en buitenland. Deze projecten hebben als doel enerzijds het bereik van Cinekid uit te breiden en anderzijds de organisatie minder afhankelijk te maken van subsidies door eigen inkomsten te genereren.

Stichting Cinekid stelt zich ten doel de kwaliteit van beeldcultuur voor de jeugd te bevorderen en de positie van kinderen ten opzichte van de media te versterken.

Functieomschrijving
De junior producent is werkzaam op de afdeling projecten en zorgt voor de (technische) ondersteuning van projectleiders bij diverse projecten zoals Cinekid on Tour en verschillende workshops in huis en op locatie en neemt deel aan het projectoverleg. De werkzaamheden worden vastgesteld door het Hoofd Projecten onder verantwoordelijkheid van de directeur van Cinekid.

Taken & verantwoordelijkheden
- Productioneel ondersteuning verlenen aan het projectbureau
- De fysieke en technische uitwerking van workshops en installaties op locatie
- Op-/afbouw workshops en installaties op locatie
- Voorraadbeheer apparatuur en materiaal projectbureau
- Productieondersteuning Cinekid on Tour
- Contact onderhouden met (en instrueren van) opdrachtgevers, leveranciers, workshopleiders en locaties
- Administratie van projecten: bijhouden van deelbudgetten, zorgdragen ondertekening en archivering contracten, bijhouden verstuurde facturen.

Jouw profiel
Je hebt een enthousiaste ondernemende persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit. Je bent een geboren organisator en hebt grote affiniteit met techniek. Je werkt secuur, beschikt over een groot verantwoordelijkheisgevoel en bent oplossingsgericht. Je kunt goed overzicht behouden, bent stressbestendig en kan goed zelfstandig werken binnen een team van ervaren collega’s.

Je beschikt over:
• een opleiding op minimaal MBO niveau
• kennis van diverse mediatechnieken en apparatuur
• een flexibele werkhouding en de bereidheid om af en toe in het weekend te werken
• een flinke dosis creativiteit
• affiniteit met de Cinekid doelgroep (kinderen van 3-14 jaar en ouders van deze kinderen)
• rijbewijs B
• uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
• uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden

Contract
Inschaling: schaal 4a Junior Producent r5-r6 € 2.037 - € 2.068 bij fulltime dienstverband op basis van 40 urige werkweek exclusief 8% vakantiegeld. Inschaling gebeurt op basis van relevante werkervaring. Er wordt in eerste instantie een contract afgesloten voor 0,6 fte voor de periode van 1 jaar.

Reageren
Mail uiterlijk 22 juli 2018, een motivatiebrief met CV aan vacature@cinekid.nl t.a.v. Floor van Spaendonck. Vermeld hierbij dat het gaat om de vacature van Junior Producent Projectbureau. Sollicitatiegesprekken vinden plaats voor eind juli.

;