Nieuws

Cinekid zoekt stagiair(e)s

Wil jij ervaring op doen bij het grootste kindermediafestival van Europa? Cinekid heeft maar liefst 10 stagevacatures in de aanbieding.

Cinekid is een tiendaags festival op het gebied van film, televisie en digitale cultuur voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar op het cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam en in ruim 35 steden door het land. Het evenement vindt plaats tijdens de herfstvakantie en trekt zo’n 65.000 bezoekers. Het publieksprogramma bestaat uit televisie- en filmvertoningen en het MediaLab; een digitale speeltuin van ruim 1.200 m2 met allerlei workshops en installaties. Daarnaast is er een professionals programma voor de internationale (media)industrie dat gecoördineerd wordt door Cinekid for Professionals (CfP). Ook biedt Cinekid jaarrond allerlei projecten en opdrachten aan die gericht zijn op de versterking van de positie van kinderen ten opzichte van media. Denk hierbij aan workshops, een speciale app, filmvertoningen met de klas maar ook leerkrachtentrainingen.
 
Onze stages bieden de mogelijkheid om kennis te maken met de verschillende facetten die komen kijken bij het organiseren van een festival en/of projecten. De stages variëren in aantal dagen en maanden en worden vergoed met een stagevergoeding van €250 p/m bij een voltijds aanstelling.

Klik hieronder om de verschillende vacatures te bekijken.

Nieuwsgierig geworden?
BEKIJK
;