Stagiaire Grafische Vormgeving gezocht!

Cinekid zoekt de allerleukste grafisch vormgeving stagiaire!

Wil jij stage lopen bij de grootste media speeltuin van de wereld? We zoeken van april/mei tot eind oktober een enthousiasteling die onze grafisch vormgever Tess komt helpen.
Solliciteren? Stuur dan een mail naar s.vanbeers@cinekid.nl

Functieomschrijving & werkzaamheden: 
Cinekid werkt met grafisch vormgeving bureau Andrews:Degen. Zij ontwikkelen de Cinekid huisstijl en het artwork voor het festival. Jij gaat samen met de superleuke grafisch vormgever Tess, die inhouse bij Cinekid werkt, aan de slag om alle grafische output te ontwikkelen. Dat is in een notendop:

De catalogus met het gehele festivalaanbod
De programmakrant
De branding en signing op het festivalterrein
Opmaak van advertenties
Afbeeldingen voor social media
Ontwerpen van keycords, T-shirts voor crew
Ontwerpen van merchandise
Vormgeven van presentaties
Online promotie banners
Webdesign

En nog veel veel meer!

Profiel werknemer: 
We zoeken een vrolijke persoonlijkheid die zelfstandig kan werken en volop eigen ideeën heeft om de uitstraling van Cinekid nog mooier te maken. Iemand met een proactieve houding, een check-dubbelcheck mentaliteit en niet in de stress raakt wanneer het werk zich opstapelt naar het festival toe.  Een festival is een dynamische organisatie. Nieuwe ideeën resulteren dus steeds weer in nieuwe taken en veranderende prioriteiten. Het is belangrijk dat je dit een leuke uitdaging vindt.

Onze ideale kandidaat heeft daarnaast:
-Affiniteit met de Cinekid doelgroep (kinderen van 3-14 jaar).
-HBO werk en denkniveau.
-Is gemiddeld 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken in de periode April t/m Oktober 2016.
-Spreekt vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift.
-Is stressbestendig en durft verantwoordelijkheid te nemen.

Wat bieden wij:
Een topstage plek in een dynamische omgeving waar hard gewerkt wordt binnen een breed team en waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Bij Cinekid krijg je direct veel verantwoordelijkheid en krijg je de ruimte om je eigen projecten binnen het team te managen om zo écht iets toe te voegen aan het festival. Je krijgt 250 EUR stagevergoeding  per maand.

Omschrijving bedrijf: 
Cinekid organiseert jaarlijks in de herfstvakantie het Cinekid Festival voor de jeugd op de Westergasfabriek in Amsterdam en in 40 filmtheaters door heel Nederland. Dit unieke evenement omvat alle aspecten van de media-industrie voor jong publiek en biedt naast kwalitatieve media ook workshops en masterclasses voor de kids. We vertonen meer dan 100 bijzondere films en tv-programma's en creëren met de meest innovatieve tools, games, installaties en apps, de grootste digitale speeltuin van de wereld: het MediaLab