Speciale BSO-korting bij Cinekid

In de herfstvakantie van 21 t/m 27 oktober barst het Cinekid Festival weer los: het leukste en grootste mediafestival voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar met honderden nieuwe films, tv-series en documentaires en natuurlijk het MediaLab! Kom in de Westergasfabriek van Amsterdam de gaafste games spelen, bouw je eigen virtuele werelden en kom de mooiste films en series kijken.

Voor kinderen van alle leeftijden is er iets te beleven op het festival en natuurlijk ook voor de allerkleinsten. Zo is de animatiefilm Molly Monster te zien, mag je zo veel geluid maken als je kan met het Sensorgan en zijn er verschillende verfilmingen van prentenboeken te zien: Ik zou wel een kindje lusten, Fred en Anabel, Mama kwijt en Wij gaan op berenjacht. Voor ieder wat wils!

Korting voor BSO’s
Speciaal voor alle buitenschoolse opvangen van Nederland geven wij tot 50 procent korting. Dit zijn de prijzen:

  • Combiticket – MediaLab en voorstelling: 10 euro
  • Ticket MediaLab: 7,50 euro
  • Film- of tv-voorstelling: 5 euro

 

Voor iedere BSO zal er een op maat gemaakt voorstel worden gemaakt. Tickets zijn te reserveren en daarna te betalen aan de Cinekid kassa. Achteraf betalen met een factuur is ook mogelijk. Tot 24 uur van tevoren kunnen er wijzigingen worden doorgegeven. Houd er rekening mee dat als er tickets bij moeten komen, dit alleen mogelijk is als er plek is op het festival.
Interesse? Mail dan naar a.visser@cinekid.nl

Openingstijden:
Cinekid Festival: 10.00 tot 18.00 uur
MediaLab: 10.30 tot 17.00 uur
Zaterdag 21 oktober t/m vrijdag 27 oktober op de Westergasfabriek in Amsterdam
Voor meer informatie en het volledige programma, klik hier