Schrijf je in voor Gouden Kolibrie

Goede online content maken voor kinderen is een vak. Maar een website, game, filmpje of app maken als je zelf eigenlijk nog vrij jong bent; dat is pas knap. Om dit digitale vakmanschap te belonen, wordt de Gouden Kolibrie uitgereikt tijdens het Cinekid Festival in de herfstvakantie. Heb jij een tof mediaproject bedacht en ben je niet ouder dan 18 jaar? Meld je aan en wie weet val je in de prijzen!

De Gouden Kolibrie is een prijs voor veelbelovend talent en het beste mediaproject gemaakt door jongeren, voor jongeren tot 18 jaar. Tal van projecten kunnen voor de Kolibrie in aanmerking komen: apps, websites, vlogs, YouTubekanalen, games, eigen programma’s en code-experimenten. Voor de jury is vooral de kwaliteit van belang, de genialiteit waarmee het project is gemaakt en natuurlijk de originaliteit van het mediaproject in onze tijd.

Doe mee! Inschrijven kan tot 15 september 2017!
 

Een project indienen kan via dit formulier.
Bekijk het regelement voor inzending op onze site.

Cinekid Media Awards
De Gouden Kolibrie is onderdeel van de Cinekid Media Awards dat het belang van kwaliteitsmedia voor kinderen breed onder de aandacht wil brengen, te vieren en natuurlijk te belonen met een prestigieuze award. De Cinekid Media Awards 2017 is een samenwerking tussen Cinekid, Mediawijzer.net en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving. De Cinekid Media Awards bestaan uit drie awards, namelijk: de Gouden Leeuw voor beste innovatieve media voor kinderen en jongeren, de Gouden Guppy voor de beste peuter- & kleuterapp (0-6 jaar) en de Gouden Kolibrie voor veelbelovend talent en beste digitale mediaproject voor kinderen en jongeren gemaakt door kinderen en jongeren (0-18 jaar).

Neem voor meer informatie over de inschrijfprocedure van de Cinekid Media Awards contact op met onze afdeling digitale cultuur via nieuwemedia@cinekid.nl