Openingsweekend in Nijmegen

De Nickelodeon-serie De Ludwigs zal te zien zijn tijdens het openingsweekend van het Cinekid Festival 2017 in Nijmegen. Dat is niet het enige, na afloop is er een meet & greet met de acteurs van het tv-programma.

De Ludwigs gaat over pleegouders Erik en Kate die de zorg dragen voor maar liefst vijf kinderen: Benny, Sam, Anoosha, Daniel en Yara. In dit nieuwe seizoen gaat de familie op vakantie. Ze verlaten hun Amsterdamse huis voor een villa in België, waar ze bij hun tante Janine en haar zoontje Olivier gaan logeren. Het is een wat verlaten oud huis middenin een bos, vol oude beelden, maskers en andere mysterieuze voorwerpen. Al snel blijkt dat Olivier een geheim heeft: hij heeft een schatkaart. De Ludwigs gaan direct aan de slag om de schatkaart te ontcijferen. Ze moeten snel zijn, want er zijn kapers op de kust die de schat ook willen vinden. Lukt het ze de schat op tijd te bemachtigen?

Op 15 oktober kun je deze nieuwe afleveringen van De Ludwigs komen kijken bij LUX in NijmegenDe acteurs van de serie zullen naast je in de zaal zitten en naderhand kun je ze om een handtekening vragen en met ze op de foto.

De vijf main castleden: Timo Verbeek als Benny, Luca Hollestelle als Yara, Rosaline Lantink als Anoosha, Yassine El Ouardi als Daniel en Cedric van den Abbeele als Sam. Supporting: Marit van Bohemen (Tante Janine), Alexander Brouwer (Olivier) en Sarah Nauta (Robijn). 

Meld je hier aan

Molly Monster in Nijmegen

Ook voor de allerkleinsten valt er genoeg te beleven bij Cinekid. Die kunnen op 14 oktober om 14:00 uur naar de feestelijke openingsfilm Ted Sieger’s Molly Monster, over het monstertje Molly dat er dolgraag bij wil zijn als het ei van haar moeder uitkomt. Daarvoor moet Molly wel een verre reis maken. Zal ze op tijd komen?

Het thema is monsters, dus verkleden maar! En Molly Monster is er zelf ook bij trouwens. De film is speciaal voor Cinekid in het Nederlands ingesproken en 14 andere Cinekid on Tour – locaties starten ook om 14.00 uur met die film.