Medewerker online communicatie gezocht

UPDATE: Je kunt niet meer reageren.

Ben jij bijna of net afgestudeerd en lijkt het je leuk om (meer) werkervaring op te doen bij het leukste festival van het land? We zijn hard op zoek naar een online communicatie topper die de sociale kanalen van het Cinekid Festival wil gaan beheren.

Functieomschrijving & werkzaamheden
-Je beheert de Cinekid festival social media kanalen.
-Je bedenkt zelf leuke terugkerende social items.
-Je bent de nieuwsbriefkoning of -koningin.
-Je schrijft en plaatst nieuwsberichten op de website.
-Je pakt samen met de MarCom-manager het Cinekid Social Media project op, waarin we samenwerken met Youtubers en vloggers die voor ons op pad gaan naar de leukste premières etc.
-Je organiseert activiteiten tijdens bijvoorbeeld de Uitmarkt, into the great wide open etc.
-Je denkt mee over besteding van het online promotie budget.

Kortom een plek met lekker veel verantwoordelijkheid en volop ruimte voor je eigen initiatieven!

Profiel medewerker
We zoeken een vrolijke persoonlijkheid die zelfstandig kan werken en volop eigen creatieve ideeën heeft om Cinekid festival online op een goede manier  zichtbaar te maken. Iemand met een goede kennis van online marcom, een proactieve houding, een check-dubbelcheck mentaliteit en die niet in de stress raakt wanneer het werk zich opstapelt naar het festival toe.  Ons festival is heeft een dynamische organisatie. Nieuwe ideeën resulteren dus steeds weer in nieuwe taken en veranderende prioriteiten. Het is belangrijk dat je dit een leuke uitdaging vindt.

Wat we ook graag zien bij onze ideale kandidaat:
-Affiniteit met de Cinekid doelgroep (kinderen van 3-14 jaar en ouders van deze kinderen).
-Minimaal HBO werk en denkniveau.
-Is gemiddeld 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken in de periode midden juli t/m oktober- november 2017 (verdeling van de dagen is zeker bespreekbaar).
-Tovert snel de leukste teksten tevoorschijn.
-Spreekt en schrijft foutloos Nederlands en is goed Engels in woord en geschrift.
-Is stressbestendig en durft verantwoordelijkheid te nemen.

Wat bieden wij
Een superleuke plek in een dynamische omgeving waar hard gewerkt wordt binnen een breed team en waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Bij Cinekid krijg je direct veel verantwoordelijkheid en krijg je de ruimte om je eigen projecten binnen het team te managen om zo écht iets toe te voegen aan het festival. De beloning ligt op €1745,- op basis van een fulltime werkweek, exclusief 8% vakantiegeld.

Over Cinekid
Cinekid organiseert jaarlijks in de herfstvakantie het Cinekid Festival voor de jeugd op de Westergasfabriek in Amsterdam en in 40 filmtheaters door heel Nederland. Dit unieke evenement omvat alle aspecten van de media-industrie voor jong publiek en biedt naast kwalitatieve media ook workshops en masterclasses voor de kids. We vertonen meer dan 100 bijzondere films en tv-programma's en creëren met de meest innovatieve tools, games, installaties en apps, de grootste digitale speeltuin van de wereld: het MediaLab

Ben jij degene die we zoeken? Stuur dan een mail naar Sandra van Beers: s.vanbeers@cinekid.nl