Leerkrachtencursus in Den Haag

Leerkrachten uit regio Den Haag opgelet! We bieden onze leerkrachtencursus nu ook aan in Den Haag, in samenwerking met het Museon.
 
De verdiepingsmodule Interactieve Media op School maakt een koppeling tussen cultuur en techniek, en brengt op natuurlijke, speelse en creatieve wijze mediawijsheid en de 21st Century Skills de klas in.
 
Cursus
Gedurende zes inspirerende bijeenkomsten bekijk je hoe je nieuwe en interactieve media, technologie en beeld vertaalt naar jouw school en jouw lessen. Je onderzoekt wat interactieve, bestaande én nieuwe media betekenen voor jou en je leerlingen, en hoe je die media vanuit een gerichte visie verwerkt in jouw lesprogramma.
 
Tijdens de cursus komen inspirerende, actuele gasten (afgelopen jaar o.a. Bas van Teylingen van de Tubeschool, Pauline Maas van codekinderen.nl en creatief techneut Thijs Eerens) aan het woord en ga je na het presentatie-gedeelte vooral lekker praktisch aan het werk en gezamelijk exploreren, onderzoeken en ontdekken. 
 
Data
Alle bijeenkomsten op woensdagmiddag van 13.30 – 18.00 uur in het Museon, museum voor Cultuur en wetenschap in Den Haag. Alleen de eerste bijeenkomst is op donderdag in Amsterdam i.v.m. de conferentie tijdens Cinekid Festival.
 
Sessie 1: donderdag 26 oktober (tijd n.t.b.)
Sessie 2: woensdag 29 november
Sessie 3: woensdag 31 januari
Sessie 4: woensdag 7 maart
Sessie 5: woensdag 4 april
Sessie 6: woensdag 25 april
 
Meer informatie is hier te vinden.
 
Museon
Het Museon is een interactief museum voor cultuur en wetenschap met een educatieve missie. Het Museon wil mensen inspireren om de wereld te ontdekken en met respect te behandelen.