Junior Producent gezocht

We zijn op zoek naar een junior producent voor projectbureau per 1 januari 2018.

Cinekid is het internationale kindermedia festival voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar in Amsterdam en in 39 steden door het land, 60.000 kinderen bezoeken het festival. Het festival vindt altijd tijdens de herfstvakantie plaats en bestaat uit TV- en film-vertoningen en het 1200m2 MediaLab met mediaworkshops en -installaties. Daarnaast is er een professionals-programma en markt voor de internationale TV- en filmindustrie die gecoördineerd wordt door Cinekid for Professionals (CfP). Cinekid organiseert het gehele jaar film, media en educatie projecten in binnen- en buitenland in opdracht van en in samenwerking met andere partijen. Het projectbureau realiseert deze projecten met als doel het publieksbereik te vergroten en om door cultureel ondernemerschap meer eigen inkomsten te genereren. 

Stichting Cinekid stelt zich ten doel de kwaliteit van beeldcultuur voor de jeugd te bevorderen en de positie van kinderen ten opzichte van de media te versterken.

Binnen Cinekid werken wij met een enthousiast en ambitieus team en we zijn op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken als: junior producent projectbureau

De functie
De junior producent is werkzaam op de afdeling projecten en zal zich inzetten voor diverse projecten (waaronder Cinekid on Tour), neemt deel aan het projectoverleg en ondersteunt projectleiders waar nodig. De werkzaamheden worden vastgesteld door het Hoofd Projecten onder verantwoordelijkheid van de directeur van Cinekid.

Taken & verantwoordelijkheden
-Productie en voorbereiding projecten.
-Meedenken over invulling van een project na eerste contact met opdrachtgever.
-Contact onderhouden met opdrachtgevers, leveranciers, workshopleiders en locaties.
-Opbouwen diverse projecten.
-Administratie van toegewezen projecten: bijhouden van deelbudgetten, zorgdragen ondertekening en archivering contracten, bijhouden verstuurde facturen.
-Productie Cinekid on Tour.
-Coördineren / produceren projecten met derden.
-Productioneel en inhoudelijk ondersteuning verlenen aan de afdeling projecten.
-Meewerken in (multidisciplinaire) projecten van Cinekid.
-De fysieke en technische uitwerking van workshops en installaties.

Gevraagd profiel
Je hebt een enthousiaste ondernemende persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit. Je bent een geboren organisator die niet bang is voor stekkers en computers. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheisgevoel en bent oplossingsgericht. Je kunt goed overzicht behouden, bent stressbestendig en kan goed zelfstandig werken binnen een team van ervaren collega’s.

Je beschikt over
-een opleiding op minimaal HBO niveau
-uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
-een flinke dosis creativiteit
-kennis van diverse mediatechnieken
-affiniteit met de Cinekid doelgroep (kinderen van 3-14 jaar en ouders van deze kinderen)
-rijbewijs B is een vereiste
-uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
-een flexibele werkhouding en de bereidheid om af en toe in het weekend te werken

Contract
Inschaling: schaal 4a Junior Producent r5-r9 € 2.026 - € 2.246 bij fulltime dienstverband op basis van 40 urige werkweek exclusief 8% vakantiegeld. Inschaling gebeurt op basis van relevante werkervaring. Er wordt in eerste instantie een contract afgesloten voor 0,6 fte voor de periode van 1 jaar.

Reageren
Mail vóór 15 december 2017, een motivatiebrief met CV aan vacature@cinekid.nl t.a.v. Floor van Spaendonck. Vermeld hierbij dat het gaat om de vacature van Producent Projectbureau. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 19 en 20 december.