Jong YouTube-talent gezocht

Ben jij gek op video’s maken, enthousiast én heb jij altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen bij tv-opnames en filmpremières? Dit is je kans! Kom op 16 juli auditie doen tijdens de Vierdaagse Feesten in Nijmegen en wie weet ben jij straks wel de nieuwe Cinekid Creator!
 
Wat gaan we doen?
Voor onze Cinekid Creators Crew zijn wij op zoek naar enthousiast talent tussen de 9 en 16 jaar. Als Cinekid Creator maak je deel uit van een topteam met bekende YouTubers die regelmatig videobijdragen maken op het YouTubekanaal van Cinekid. In de aanloop naar het Cinekid Festival in oktober krijg je gave masterclasses, bezoek je de leukste premières, film- en televisie opnames, en castingdagen en maak je van je ervaringen een video.
Ook is de YouTube Tutorial Show een groot onderdeel van het festival, dus als Cinekid Creator mag je dit natuurlijk niet missen!
 
Waar en wanneer?
We hebben er al een succesvolle auditiedag opzitten in Nijmegen, maar we zijn ook weer van de partij op de Uitmarkt Junior in Amsterdam op zondag 27 augustus. Je vindt ons bij NEMO en vanaf 12.00 uur kun je jouw video's komen laten zien. Een exact programma volgt nog!