Jong YouTube-talent gezocht

Kom auditie doen bij YouTubers Matser en Rooy!
Ben jij gek op video’s maken, enthousiast én heb jij altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen bij tv-opnames en filmpremières? Dit is je kans! Kom op 26 of 27 augustus auditie doen tijdens de Uitmarkt Junior en wie weet ben jij straks wel de nieuwe Cinekid Creator!
 
Wat gaan we doen?
Voor onze Cinekid Creators Crew zijn wij op zoek naar enthousiast talent tussen de 9 en 16 jaar. Als Cinekid Creator maak je deel uit van een topteam met bekende YouTubers die regelmatig videobijdragen maken op het YouTubekanaal van Cinekid. In de aanloop naar het Cinekid Festival in oktober krijg je gave masterclasses, bezoek je de leukste premières, film- en televisie opnames, en castingdagen en maak je van je ervaringen een video.
Ook is de YouTube Tutorial Show een groot onderdeel van het festival, dus als Cinekid Creator mag je dit natuurlijk niet missen!
 
Waar en wanneer?
We hebben er al een succesvolle auditiedag opzitten in Nijmegen, maar we zijn ook weer van de partij op de Uitmarkt Junior in Amsterdam. Ook zin om auditie te doen? Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langs lopen!
Zaterdag 26 augustus: op het plein bij NEMO met als jury YouTubers Cinematic Action & Jeroen de Wit.
Zondag 27 augustus: op het plein bij NEMO met als jury YouTubers Matser & Rooy.

13.00 – 14.30 Laat ons je filmpje zien*
14.30 – 15.00 Meet & Greet
15.30 – 17.00 Laat ons je filmpje zien*
17.00 – 17.30 Meet & Greet
 

*Er staat een laptop voor je klaar. Dus je hoeft alleen naar jouw Youtube kanaal te gaan en je favoriete filmpje af te spelen. Onze Creators Crew geeft je tips en kiest aan het eind van de dag uit wie het Cinekid Creators Team komen versterken.