FILMMAKERS TUSSEN 9 EN 14 JAAR GEZOCHT

Shorts by Kids
YouTube, Snapchat, Instagram, Netflix, televisie... De wereld om je heen staat bol van bewegende beelden. En jij zit daar middenin! Ben jij tussen de 9 en 14 jaar en maak je weleens een filmpje of een vlog? Schrijf je dan in voor de derde editie van Shorts by Kids en win!
 
Ook dit jaar hebben we weer veel televisie-premières, speelfilms uit de hele wereld en de nieuwste snufjes op het gebied van nieuwe media. Ze zijn bijna allemaal bedacht en gemaakt door volwassenen, want door hun ogen krijgen we verhalen en zien we de wereld. Maar wij zijn juist heel benieuwd naar hoe JIJ jezelf ziet en hoe JIJ naar de wereld om je heen kijkt.
 
Voor de derde editie van Shorts by Kids zijn we op zoek naar filmpjes waarin we jouw wereld leren kennen. Letterlijk of figuurlijk: alles mag en kan zolang het maar met het thema ‘Ik en de wereld om mij heen’ te maken heeft. Iets dat je zelf kan vertellen voor de camera of wil laten vertellen door anderen? Of gewoon door het te laten zien? 
 
Win!
Maak er een filmpje van op jouw manier en stuur het in voor ‘Shorts by Kids’ en wie weet wordt jouw film geselecteerd voor een vertoning op het witte doek in een echte bioscoopzaal tijdens Cinekid. Tijdens deze vertoning zal een jury van professionals uit het vak samen met jou naar je filmpje kijken. De drie beste shorts verschijnen op de site van de VPRO en op Kidsweek En je kan ook nog een GoPro HD Camera winnen!
 
Waar wacht je nog op? Laat ons jouw (kijk op de) wereld om je heen zien! 
Maak een filmpje van maximaal 3 minuten, upload ‘m naar YouTube of Vimeo (maak zelf een account aan als je die nog niet had) en stuur de link naar: win@cinekid.nl
Je mag je filmpje ook via WeTransfer sturen. 
 
Let op: je hebt maar tot 12 oktober de tijd!