GEZOCHT: Engels sprekende kinderen

Tijdens het Cinekid for Professionals-programma, dat plaats vindt op het Cinekid Festival in de herfstvakantie, geven wij experts uit de media-industrie de kans om hun jeugdprojecten te pitchen aan een groep van Engels sprekende kinderen. Zij laten fragmenten zien aan de deelnemende kinderen en om hun mening vragen. Dit is een unieke kans voor hen om te zien hoe kinderen reageren op hun nieuwste films, series en programma's. Kinderen hebben de mogelijkheid om regisseur te zijn voor een dag, en ze kunnen ook een grote invloed hebben op het uiteindelijke resultaat van de productie!

Test & Pitch met kinderen zal worden begeleid oor Lisa Wade, bekend als presentator van bekende tv-programma's zoals Het Klokhuis en 13 in de oorlog

Naar wie zijn we op zoek?
We zijn op zoek naar deelnemers voor drie focusgroepen in de volgende leeftijdscategorieën:
Focusgroep 1: 4 - 6 jaar oud
Focusgroep 2: 6 - 10 jaar oud
Focus groep 3: 10 - 12 jaar oud

Wanneer vindt het plaats?
Test & Pitch met kinderen vindt plaats op vrijdag 27 oktober 2017 op het Westergasterrein in Amsterdam. Elke focusgroep kan voor een sessie van 30 minuten aansluiten.  

Wat bieden wij de kinderen?
De deelnemende kinderen krijgen de mogelijkheid om voor een dag regisseur te zijn en hun mening te geven over fragmenten van nieuwe mediaproducties. Daarnaast krijgt de deelnemer en één van hun ouders/begeleiders een gastenpas die ze gratis toegang geeft tot het Medialab en één film- of televisievoorstelling naar keuze op vrijdag 27 oktober 2017.

Hoe aan te melden?
Als u interesse heeft om deel te nemen, of als u nog vragen heeft, stuur een e-mail naar Nasztazia Potapenko, producent van Test & Pitch met kinderen via professionals@cinekid.nl.

Wat is Cinekid for Professionals?
Cinekid for Professionals is een 4-daags evenement tijdens het Cinekid Festival in oktober dat TV kopers, producenten, distributeurs, regisseurs, netwerken, verkopers, entertainment bedrijven, academici en journalisten bij elkaar brengt die hun volle focus op media voor kinderen hebben.

Cinekid is gevestigd in Amsterdam, waar 's werelds grootste mediafestival voor kinderen wordt gehouden. Elk jaar komen er meer dan 50.000 kinderen op af, die de mogelijkheid krijgen om meer dan 500 mediaproducties te zien zoals speelfilms, jeugddocumentaires, korte films, animaties, tv-series en eenmalige producties, crossmedia producties, interactieve installaties en workshops.