Cinekid zoekt stagiair(e) vrijwilligerscoördinatie

 
Ben je productioneel en organisatorisch sterk onderlegd en werk je graag met mensen? Cinekid zoekt vanaf 1 augustus een assistent vrijwilligerscoördinatie die van aanpakken weet.  
 
Cinekid is hét festival op gebied van film, televisie en nieuwe media voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar op het cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam en in ruim 35 steden door het land tijdens de herfstvakantie. Het festival trekt landelijk zo’n 60.000 bezoeken. Het publieksprogramma bestaat uit film- en TV-vertoningen en het 1.200m2 MediaLab met media workshops en installaties. Daarnaast is er gedurende het festival een professionals programma voor de internationale kindermedia-industrie.
 
Functieomschrijving & werkzaamheden
Vrijwilligers zijn onmisbaar binnen het festival. Het is belangrijk dat ze zich betrokken en gewaardeerd voelen. Hierin heb je samen met de vrijwilligerscoördinatoren een belangrijke taak. Je assisteert de vrijwilligerscoördinatoren in de werving, inroostering en begeleiding van ruim 300 vrijwilligers.
 
De werkzaamheden bestaan o.a. uit:
Assistentie werving en selectie van vrijwilligers
Verwerken van aanmeldingen en invoeren van adresgegevens in database
Communicatie met vrijwilligers voor en tijdens het festival
Produceren van creatieve, promotionele social media content (tekst, foto's, video's)
Meehelpen bij het inroosteren van vrijwilligers
Assistentie bij de organisatie van vrijwilligersbijeenkomsten
 
Tijdens het festival:
Aansturen van alle aanwezige vrijwilligers op het festival
Input leveren voor social media
 
Jij bent: 
Een geboren organisator met een hands-on mentaliteit. Je bent oplossingsgericht stressbestendig, goed in overzicht houden en durft verantwoordelijkheid te nemen. Het is belangrijk dat je absoluut niet bang bent om te telefoneren.   
 
Wij bieden jou:
Een top stageplek in een dynamische omgeving waar hard gewerkt wordt binnen een breed team en waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Een stageplaats bij Cinekid levert je nieuwe ervaringen op en is erg goed voor je netwerk. Stagiaires bij Cinekid lopen als volwaardig lid van de organisatie mee. Samen werk je naar het festival toe. De stagevergoeding is € 250,- per maand, bij een voltijds aanstelling.
 
Stageperiode: 
Augustus t/m oktober 2017, 4-5 dagen per week. Het is belangrijk dat je tijdens het festival ook in het weekend beschikbaar bent. Het festival vindt dit jaar plaats van donderdag 19 t/m vrijdag 27 oktober 2017. 
 
Solliciteren? Mail je motivatie en CV voor 1 juli naar info@cinekid.nl t.a.v. Ilona Hol.