Cinekid zoekt stagiair(e) grafische vormgeving

Wil jij ervaring opdoen in het vormgeven van de uitingen van een uniek festival? We zoeken vanaf 1 augustus tot medio november een creatieve, stressbestendige aanpakker die onze grafisch vormgever komt helpen.
 
Cinekid is een tiendaags festival op het gebied van Film, Televisie en Nieuwe Media voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar op het cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam en in ruim 35 steden door het land tijdens de herfstvakantie en trekt zo’n 60.000 bezoekers. Het publieksprogramma bestaat uit film- en TV-vertoningen en het 1200m2 MediaLab met media workshops en installaties. Daarnaast is er een professionals programma voor de internationale industrie dat gecoördineerd wordt door Cinekid for Professionals (CfP). 
 
Functieomschrijving & werkzaamheden: 
Cinekid werkt met grafisch vormgeving bureau Andrews:Degen. Zij ontwikkelen de Cinekid huisstijl en het artwork voor het festival. Jij gaat samen met onze interne grafisch vormgever aan de slag om alle grafische output te ontwikkelen. Dat bestaat onder andere uit de volgende werkzaamheden:
 
De catalogus met het gehele festivalaanbod 
De programmakrant
De branding en signing op het festivalterrein
Opmaak van advertenties
Afbeeldingen voor social media
Ontwerpen van keycords, T-shirts voor crew
Ontwerpen van merchandise
Vormgeven van presentaties
Online promotie banners
Webdesign
 
Profiel werknemer: 
We zoeken een vrolijke persoonlijkheid die zelfstandig kan werken en volop eigen ideeën heeft om de uitstraling van Cinekid nog mooier te maken. Iemand met een proactieve houding, een check-dubbelcheck mentaliteit en niet in de stress raakt wanneer het werk zich opstapelt naar het festival toe.  Een festival is een dynamische organisatie. Nieuwe ideeën resulteren dus steeds weer in nieuwe taken en veranderende prioriteiten. Het is belangrijk dat je dit een leuke uitdaging vindt.
 
Onze ideale kandidaat heeft daarnaast:
Affiniteit met de Cinekid doelgroep (kinderen van 3-14 jaar)
HBO werk en denkniveau 
Is gemiddeld 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken in de periode Augustus t/m November 2016
Spreekt goed Nederlands en Engels in woord en geschrift
Is stressbestendig en durft verantwoordelijkheid te nemen 
 
Wat bieden wij: 
Een topstage plek in een dynamische omgeving waar hard gewerkt wordt binnen een breed team en waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Een stageplaats bij Cinekid levert je nieuwe ervaringen op en is erg goed voor je netwerk in de televisiewereld. Stagiaires bij Cinekid lopen als volwaardig lid van de organisatie mee op de afdeling. Samen werk je naar het festival toe. De stagevergoeding is 
€ 250,- per maand, bij 1,0 fte op basis van 40 uur per week. 
 
Stageperiode: 1 augustus t/m 31 oktober voor 4 dagen per week (0,8 fte)
 
Solliciteren? Mail je motivatie en CV vóór 1 mei naar hoofd marketing & communicatie Sandra van Beers, via s.vanbeers@cinekid.nl