Cinekid bij Kids Only op IFFR

Het International Film Festival Rotterdam (IFFR) is weer begonnen! Dat betekent een hoop internationale films voor volwassenen, maar er is ook programmering speciaal voor kinderen. Op zondag 29 januari zie je allerlei toffe films bij Kids Only en Cinekid is ook van de partij! Bij ons kun je zelf aan de slag in diverse workshops. Zo kun je je eigen animatiefilmpje, hologram en VR Stereobril maken! 

Hologram Piramide 7+
Een hologram is een digitale 3D-projectie in de lucht. En jij gaat er zelf één maken! Het enige dat je nodig hebt is een stuk plastic een schaar en je smartphone (of die van je vader of moeder). Je eigen gezicht in de lucht zien zweven? Bij ons maak je ook je eigen beelden voor een supermagische en persoonlijke hologram. 

VR Stereobril 7+

Door de Oculus Rift is virtual reality helemaal hot. Maar als je een smartphone hebt, dan is er helemaal niet zo veel extra's nodig om zelf een VR-bril te maken. In deze workshop maak je je 3D virtual reality-bril van hout. Je gaat figuurzagen, bouwen, versieren en leert ondertussen alles over 3D en virtual reality.

Animatiefilm maken 5+
Maak in onze studio de coolste animatiefilmpjes voor je hologram!

Tickets & Info
Ga voor meer informatie naar de website van het IFFR!