Cinekid 2017: Save the date

Nog anderhalve maand wachten en dan barst Cinekid 2017 weer los! Van 14 t/m 27 oktober vind je ons door heel het land en van 21 t/m 27 oktober vieren we Cinekid op de Westergasfabriek in Amsterdam. We willen het van de daken schreeuwen dus hebben we een spetterend campagnebeeld én toffe teaser laten maken. Dit is gelijk een goeie gelegenheid om je voor te stellen aan onze nieuwe Cinekid-ambassadeurs: Mimmie en Dante!

Bekijk hier alvast het programma


Mimmie
Het zou zo maar kunnen dat je de 11-jarige Mimmie vorig jaar al hebt zien schitteren op ons festival. Mimmie is namelijk onderdeel van de breakdancecrew Rhythm Souldjaz en danste de sterren van de hemel tijdens ons openingsfeestje en de prijsuitreiking. Geen truc of breakdancemove is te moeilijk voor haar, en als enige meid in het team staat ze zeker haar mannetje. 

Dante 
Nog nooit van Dante gehoord? Er gaat vast een belletje rinkelen als we Clonny Games zeggen. Want Dante (10) is het brein achter dit superpopulaire YouTube-kanaal. Hij maakt allerlei grappige en creatieve video's en heeft al meer dan 130.000 volgers. Van gamen weet hij veruit het meest maar Dante is ook niet vies van een goeie challenge. Check hier zijn kanaal.

Om jullie enthousiast te maken voor ons festival, hebben we uiteraard ook een spannende teaser laten maken met Mimmie en Dante in actie. Bekijk 'm hier:

Met dank aan
Acteurs: Mimmie & Dante
Concept: Marc Andrews (Andrews:Degen) & Maarten Berkers (Marbl.tv)
Regie: Lilian van den Braak
Camera, montage en productie: Maarten Berkers
Muziek: Frank Sens
Kleurcorrectie: Pepijn Klijs
Animatie: Stolen Goods & Maarten Berkers