AppLab ontvangt cheque ABN Amro

Een grote verrassing voor Cinekid!

Een grote verrassing voor het team van Cinekid AppLab. Op 25 augustus, na een presentatie op de businessdag voorafgaand aan de Uitmarkt, ontving AppLab een cheque ter waarde van 10.000 euro van het ABN Amro Cultuurfonds.

AMB Amro heeft sinds kort het Cultuurfonds opgericht, waarmee ze jaarlijks geld gaan verdelen over kleinere culturele instellingen. Cinekid is daarbij een van de eerste gelukkigen, naast Het Nationale Theater, die vrijdag ook een financiering ontving. De directeur van Cinekid, Floor van Spaendonck, was die dag aanwezig om een presentatie te geven en de cheque in ontvangst te nemen.

Wat is AppLab?

Het project dat met het geld gefinancierd zal worden is het lespakket bij Cinekid AppLab, bedoelt voor musea en bibliotheken. Cinekid AppLab is een app waarmee per leeftijd van het kind ouders en kinderen heel precies kunnen zoeken op geschiktheid van apps bij verschillende categorieën en thema’s. Daarnaast kun je van de geselecteerde apps filmpjes bekijken en recensies lezen die door Cinekid geschreven zijn.

Voor meer informatie over AppLab, klik hier.