App van de maand: VakantieBieb

Lees je favoriete boeken onderweg op reis in VakantieBieb. In deze app vind je meer dan 60 e-books, je zult je dus nooit vervelen! Je kan op leeftijd of alfabetische volgorde zoeken. Tik op download en je boek staat in je boekenkast in de app; lezen maar!

Hoe het werkt
Wanneer je een boek opent, staat er onderaan een menu. Je past hier het lettertype en grootte aan, het leesthema voor overdag of 's nachts en je vindt hier een uitleg over hoe je door het boek navigeert. Voordat je begint moet je je nog wel even registeren. Dit kan door je e-mail op te geven, in je mail vind je een activeringslinkje, meer hoef je niet te doen. Je kunt ook nog opgeven of je lid bent van een bibliotheek.

De app is geschikt voor kinderen van 6-18 jaar, maar ook leuk voor ouders, want sinds kort zijn er ook boeken voor volwassenen toegevoegd. De e-books zijn t/m 31 augustus te lezen. De app is volledig gratis voor zowel iOS als Android, ook de e-books die je downloadt.

Cinekid AppLabWil je deze app downloaden of ben je benieuwd naar nog meer bijzondere apps? Download dan de Cinekid AppLab; een hulpmiddel in de vorm van een gratis app zodat ouders, leerkrachten en begeleiders gemakkelijk originele, artistieke en educatieve apps kunnen vinden. Download hem via iTunes of via de Google Play Store.