App van de maand: Een Verre Reis

 

Met vloeiende swipe bewegingen navigeer je door het fabelachtige verhaal geschreven en voorgelezen door Toon Tellegen (je kan er ook voor kiezen om het zelf te lezen). De bijzondere illustraties en mysterieuze muziek maken deze app uniek.

In Een Verre Reis volg je Olifant in zijn reis door de woestijn. Als hij vertrekt lijkt hij verdrietig, waarom is niet helemaal duidelijk, maar de sfeer wordt op een bijzondere manier neergezet  door middel van melancholische muziek. 


Er hadden wat ons betreft net iets meer interactieve elementen in mogen zitten, maar deze app is zeker de moeite waard. De app prikkelt de fantasie en biedt een unieke manier om een van de vele dierenverhalen van Toon Tellegen te ervaren.

De app bevat geen advertenties of in-app aankopen.

 

 

CINEKID APPLAB

 

Wil je deze app downloaden of ben je benieuwd naar nog meer bijzondere apps? Download dan Cinekid AppLab; een hulpmiddel in de vorm van een gratis app zodat ouders, leerkrachten en begeleiders gemakkelijk originele, artistieke en educatieve apps kunnen vinden. Download hem via iTunes of via de Google Play Store