Cinekid agenda

14 oktober - 27 oktober

Cinekid Festival 2017
Diverse locaties

Kom in de herfstvakantie naar het Cinekid Festival: hét Film-, Televisie- en Mediafestival voor de jeugd van Nederland. Bouw je eigen robot, ontmoet je favoriete YouTube-ster en bekijk de nieuwste films en televisieseries! Hou onze website in de gaten voor het laatste programmanieuws.

24 oktober - 27 oktober

Cinekid for Professionals
Amsterdam, Nederland

Cinekid for Professionals is een internationaal, industrieel evenement tijdens het Cinekid Festival. Het brengt producenten, regisseurs, netwerken, entertainment bedrijven, academici en journalisten samen die zich focussen op media voor de jeugd. Lees meer over de accreditatie en toegang hier.

Doorlopende activiteiten


OBA IJburg
Bezoek Cinekid AppLab tijdens de openingstijden van de Openbare Bibliotheek Amsterdam in IJburg en speel met de beste apps uit Applab!

Museon
Cinekid AppLab vind je ook bij het Museon in Den Haag. Op verschillende tablets kun je allerlei apps uitproberen. Ga zelf aan de slag en maak bijvoorbeeld een stop-motion filmpje of laat een kleurplaat tot leven komen in 3D! 

Fiepbus
Sinds juni 2016 reist Applab door heel het land in de Fiepbus: een vrolijk gedecoreerde dubbeldekker waarin kinderen al spelend en tekenend de 100e verjaardag van Fiep Westendorp kunnen vieren. Bekijk op de jubileumwebsite welke haltes de Fiepbus bij jou in de buurt aandoet!