Cinekid agenda

22 juli - 23 juli

Cinekid X Roffa Mon Amour
Roffa Mon Amour, Rotterdam

In samenwerking met een van de leukste filmfestivals van Nederland organiseren we een kinderfilmprogramma. Dus allemaal op naar Roffa deze zomervakantie! 

26 augustus - 27 augustus

Cinekid X Uitmarkt Junior
NEMO, Amsterdam

Ook dit jaar zijn we weer van de partij bij Uitmarkt Junior. Op deze culturele markt krijg je een voorproefje van wat wij dit jaar op het Cinekid Festival voor je in petto hebben. Je vind ons op het terrein van NEMO. Tot daar!

14 oktober - 27 oktober

Cinekid Festival 2017
Diverse locaties

Kom in de herfstvakantie naar het Cinekid Festival: hét Film-, Televisie- en Nieuwe Mediafestival voor de jeugd van Nederland. Bouw je eigen robot, ontmoet je favoriete YouTube-ster en bekijk de nieuwste films en televisieseries! Hou onze website in de gaten voor het laatste programmanieuws.

Doorlopende activiteiten


OBA IJburg
Bezoek Cinekid AppLab tijdens de openingstijden van de Openbare Bibliotheek Amsterdam in IJburg en speel met de beste apps uit Applab!

Museon
Cinekid AppLab vind je ook bij het Museon in Den Haag. Op verschillende tablets kun je allerlei apps uitproberen. Ga zelf aan de slag en maak bijvoorbeeld een stop-motion filmpje of laat een kleurplaat tot leven komen in 3D! 

Fiepbus
Sinds juni 2016 reist Applab door heel het land in de Fiepbus: een vrolijk gedecoreerde dubbeldekker waarin kinderen al spelend en tekenend de 100e verjaardag van Fiep Westendorp kunnen vieren. Bekijk op de jubileumwebsite welke haltes de Fiepbus bij jou in de buurt aandoet!