Cinekid agenda

21 november - 22 november

MediaLab Festival 2017

MEDIALAB FESTIVAL 2017
Dé interactie speeltuin waarin leerlingen van groep 6 t/m 8 en leerkrachten (!) kennis maken met techniek, ICT en mediawijsheid door diverse mini workshops. Op dinsdag 21 en woensdag 22 november in de Nieuwe Nobelaer te Etten-Leur!

ACTIVITEITEN
✔ Virtual Reality bril maken
✔ Hologram maken
✔ Bioscoop van de toekomst
✔ Presenteren
✔ Mini workshops

VRIJE INLOOP
• Dinsdag 21 november van 15.30 - 17.00 uur
• Woensdag 22 november van 13.30 - 17.00 uur
Op bovenstaande tijdstippen is er een gratis vrije inloop voor leerlingen, hun ouders en/of begeleiders en alle andere geinteresseerden.

Kom je langs? Laat het ons weten door hierboven op de button 'Gaat' te klikken! Kom je met een groep van meer dan 5 personen, stuur dan een mail naar educatie@cubiss.nl en we houden rekening met jullie komst!

Doorlopende activiteiten


OBA IJburg
Bezoek Cinekid AppLab tijdens de openingstijden van de Openbare Bibliotheek Amsterdam in IJburg en speel met de beste apps uit Applab!

Museon
Cinekid AppLab vind je ook bij het Museon in Den Haag. Op verschillende tablets kun je allerlei apps uitproberen. Ga zelf aan de slag en maak bijvoorbeeld een stop-motion filmpje of laat een kleurplaat tot leven komen in 3D! 

Fiepbus
Sinds juni 2016 reist Applab door heel het land in de Fiepbus: een vrolijk gedecoreerde dubbeldekker waarin kinderen al spelend en tekenend de 100e verjaardag van Fiep Westendorp kunnen vieren. Bekijk op de jubileumwebsite welke haltes de Fiepbus bij jou in de buurt aandoet!