Doe mee: De Cinekid Mega Tekenwedstrijd

 
Kunstenaar Dadara en zoon Mundo (8) tekenen samen jaarbeeld Cinekid
 
In opdracht van Cinekid tekende de Amsterdamse kunstenaar Dadara (Like 4 Real, Exchanghibition Bank, Art as Money, Dream Yourtopia) samen met zijn zoon Mundo (8 jaar) de basis voor het jaarbeeld van het Cinekid Festival 2014. Het resultaat? De eerste leeuw op de maan! Kinderen uit heel Nederland krijgen de kans om het jaarbeeld af te maken voor de  28e editie van het Cinekid Film-, Televisie en Nieuwe Mediafestival deze Herfstvakantie. 
 
Mega Tekenwedstrijd: WIN!
 
Dadara en Mundo raakten tijdens het ontwerpen zo enthousiast dat zij met het idee kwamen om samen met andere kinderen uit Nederland het jaarbeeld compleet te maken: iedereen die een toffe planeet, bizar buitenaards wezen of een supersnelle raket kan tekenen mag deze tekening inzenden. Uit alle inzendingen kiezen Dadara , Mundo en Cinekid de meest bijzondere tekening die met € 100,- aan bioscoopbonnen wordt beloond. Daarnaast ontvangt Cinekid de winnaar als VIP op het festival in de Herfstvakantie; de hele week toegang tot alle voorstellingen en in het MediaLab 1-op-1 ontmoetingen met Nederlandse Film- en TV-sterren die tijdens Cinekid rondlopen. 
De tekening wordt uiteraard opgenomen in het definitieve jaarbeeld dat medio april zal verschijnen. 
 
De tekenwedstrijd is ondertussen gesloten. Kunstenaar Dadara en zijn zoon Mundo hebben slapenloze nachten om te besluiten wie tussen al het tekentalent de winnaar is. Op vrijdag 28 maart wordt deze via deze website bekendgemaakt! 
 
Meer info over Dadara: www.dadara.nl
 
Klik hier voor de algemene voorwaarden van de Cinekid Mega Tekenwedstrijd. 
 
 
 
 

Algemene voorwaarden Cinekid Mega Tekenwedstrijd

  • Inzenden van de tekeningen kan tot uiterlijk vrijdag 21 maart en gaat via win@cinekid.nl
  • Op vrijdag 28 maart wordt de winnaar van de Mega Tekenwedstrijd bekendgemaakt via www.cinekid.nl
  • Met de winnaar wordt per mail contact opgenomen.
  • De VIP actie tijdens het Cinekid Festival geldt uitsluitend voor degene die de tekening heeft gemaakt.
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.