NIEUWTJES, TIPS EN PRIJZEN

KOOKY (6+), de zinderend spannende, originele familiefilm en een ode aan de kinderfantasie is vanaf nu verkrijgbaar op DVD! Kooky is een film van de met een Academy Award-bekroonde regisseur Jan Sverák.

Cinekid tipt: vijf films die jij gezien moet hebben

Cinekid is natuurlijk het festival om de nieuwste en beste kinderfilms te ontdekken, maar ook door het hele jaar heen kun jij toffe films kijken en de medewerkers van Cinekid helpen jou daarbij! Deze maand kiest Vanessa haar favoriete kinderfilms.

In opdracht van Cinekid tekende de Amsterdamse kunstenaar Dadara samen met zijn zoon Mundo (8 jaar) de basis voor het jaarbeeld van het Cinekid Festival 2014. Jij kunt het beeld afmaken bij deze Mega Tekenwedstrijd!

Luca Berger (9) zag op het jeugdjournaal het Cinekid Festival voorbijkomen en besloot voor het eerst mee te doen met een masterclass casting. Twee maanden later doet ze bij castingbureau Elske’s Kast auditie voor de nieuwe film ‘Een Vrolijke Kerst’

Niet alleen tijdens het Cinekid festival maar ook door het jaar heen kun je via Cinekid leuke prijzen winnen. Klik in het menu rechts op WIN en kijk wat er voor jou te halen valt!

Vrijdagavond 25 oktober zijn de Cinekid publieks- en juryprijzen 2013, in de categorieën film, televisie en nieuwe media uitgereikt tijdens de prijsuitreiking in Amsterdam.