Gezocht: Jonge filmmakers!

YouTube, Facebook of televisie: je vindt het overal. De wereld om ons heen staat bol van video. Ben jij tussen de 9 en 14 jaar en maak je zelf filmpjes? En ben jij benieuwd wat iemand uit de film- en tv-wereld daarvan vindt? Schrijf je dan in voor ‘Shorts by Kids’ en win!

Ruimte

Cinekid gaat dit jaar over ruimte. Niet alleen over het heelal, maar ook over eigen ruimte. Heb je de ruimte om te zijn wie je bent? Om te zeggen wat je wilt? Om te gaan en staan waar je wilt? Of neem je ruimte heel letterlijk? Heb je bijvoorbeeld een te kleine kamer? Of vind je dat je hond juist teveel ruimte heeft? Maak een filmpje vanuit deze gedachte over iets wat op dit moment voor jou belangrijk is. Stuur je filmpje in voor ‘Shorts by Kids’ en wie weet wordt jouw filmpje geselecteerd voor een speciale vertoning tijdens Cinekid Festival 2014. 

Win!

Tijdens deze speciale vertoning komen ervaren filmmakers en televisiebazen bijeen om samen met jou naar je filmpje te kijken. De leukste shorts verschijnen op de site van Zapp Echt Gebeurd en je filmpje maakt ook kans op uitzending in een wereldwijd journaal! En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog een GoPro HD Camera winnen!

Meedoen?

Dat kan! Maak een filmpje van minimaal 1 en maximaal 3 minuten over ruimte. Upload ‘m naar YouTube of Vimeo (maak zelf een account aan als je die nog niet had) en stuur de link naar: win@cinekid.nl Je mag je filmpje ook via WeTransfer sturen.

Let op: je mag er de hele maand september over doen, maar hij moet voor 6 oktober binnen zijn.

Win jij straks deze award, een Go Pro HD Camera en eeuwige roem?