Ga met Cinekid naar de Ruimte!

Met Cinekid de Ruimte in!

Wil jij later astronaut worden? Kom dan in de herfstvakantie naar de Westergasfabriek in Amsterdam en ontmoet daar medewerkers van ESA; de Europese Ruimtevaartorganisatie waar ook Andre Kuipers zijn opleiding volgde. Zij verzorgen een toffe workshop op donderdag 16 oktober in onze festivaltent. Het leukste ruimtevaartmuseum van Nederland, Space Expo, heeft een echte astronautentrainer op het festivalterrein gezet waarin je een deel van een echte training zelf kan meemaken. Hopen dat je niet duizelig wordt! Beide events zijn gratis toegankelijk. 

ESTEC is de grootste vestiging van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA, gevestigd in Noordwijk. Hier worden nieuwe missies bedacht en getest voordat ze de ruimte in gelanceerd worden. Slechts één keer per jaar openen de anders hermetisch gesloten deuren. En dat is dit jaar op 5 oktober. Entree is gratis en Cinekid is daar ook met de installatie DIVE! Kom ook en vier mee dat Europa dit jaar al 50 jaar samenwerkt in de ruimte!

ESA-astronaut André Kuipers is van de partij op ESTEC's open dag. Hij is jarig op 5 oktober!

Op zondag 5 oktober is ESTEC vanaf 10.00 uur open voor iedereen die zich vooraf heeft aangemeld. (maximaal 10.000 kaarten beschikbaar, op=op)

Met Cinekid-Korting naar Space Expo

Wil je echte raketten, satellieten en maansteen van dichtbij zien, bewaar dan je E-ticket van Cinekid en neem deze mee naar Space Expo in Noordwijk, het leukste ruimtevaartmuseum van Nederland.  Je ontvangt dan korting van 20% voor max. 4 personen geldig t/m 1 juni 2015.