Geef je op voor Moviesquad

Ben jij een echte filmfreak? Geef je dan nu op voor MovieSquad Cinekid 2012!

Wat is MovieSquad Cinekid?
MovieSquad Cinekid is dé kindervakjury tijdens het Cinekid Festival. Het festival in Amsterdam is dit jaar van 17 tot en met 26 oktober. De juryleden bekijken van zondag 21 tot en met dinsdag 23 oktober diverse films op het festival en kiezen de leukste of mooiste film, die de MovieSquad Award wint. De MovieSquad Cinekid Award 2012 wordt op vrijdag 26 oktober uitgereikt tijdens de Award Ceremony van het festival.

Wat ga je doen?
-
Samen 4 andere kinderen kijk je naar films;
- Je krijgt uitleg over waar je allemaal op kunt letten bij film kijken;
- Samen met de andere juryleden zoek je de beste film uit.

Hoe kun je jurylid worden?
-
Vertel ons wat jouw lievelingsfilm is en waarom jij dat vindt (max. 400 woorden of stuur een filmpje van max. 1 minuut met jouw persoonlijke uitleg op). Je mag ook een filmpje of een filmrecensie wat je al eerder hebt gemaakt insturen.
- Meld je dan aan via moviezone@eyefilm.nl o.v.v. MovieSquad. Stuur ons je naam, adres, telefoonnummer en emailadres, je geboortedatum en beschrijf waarom jij vindt dat jij jurylid moet zijn. Stuur je email uiterlijk 29 september 2012 op naar het (email)adres op het formulier.

Als je hebt gewonnen, nemen wij contact met jou op.

Doe mee
-
Ben je tussen de 12 en 14 jaar en praat je graasg over films?
- Lijkt het je superleuk een paar dagen films te kijken tijdens het festival?
- En vinden je ouders het goed?

Geef je dan nu op!

Heb je nog vragen?
Mail ons: moviezone@eyefilm.nl of kijk op www.moviezone.nl. Kijk ook op www.cinekid.nl voor meer informatie over het festival.