Nickelodeon

 

Wil jij nog meer Nickelodeon? Kom dan op 21 oktober naar Cinekid, dan is Nickelodeon er ook. Bij Nickelodeon draait alles maar om één ding: FUN!  Meer dan genoeg reden om deze dag dus langs te komen, want Nickelodeon heeft dan een te gek programma voor jou opgesteld. 

Tussen 12.30 en 13.30uur houden wij een Nick Battle casting, waar jij aan mee kunt doen. Heb jij een knettergek idee voor Nick Battle? Vertel  het dan aan Nick Battle presentatrice Iris Hessling en maak kans om jouw idee werkelijkheid te laten worden in Nick Battle. 

Kom tussen 13.40 en 14.10uur naar het podium,  want dan kun jij meedoen aan één van de reuze spannende spellen uit Nick Battle. Doe mee en wie weet win jij de coole Nickelodeon hoofdprijs of een van de leuke Nickelodeon goodiebags. 

Van 15.00 tot 17.00 uur kun jij leren presenteren. Daar wordt je bij geholpen door niemand minder dan Iris Hessling. Samen met Iris sta jij voor een green screen en kun jij ervaren hoe het is om met een autocue te werken. Thuis kun je dit terug zien en je talent aan al jouw vriendjes en familie showen. 

Dit was nog niet alles, want in het Medialab kun SpongeBob tegen het lijf lopen en met hem op de foto gaan.  Tot 21 oktober!