We need a superhero!

Zondag 20 oktober staat Cinekid helemaal in het teken van kinderen met bijzondere (super)krachten! Cinekid draait deze dag speciaal voor alle stoere jongens en meisjes spannende superhelden films zoals Antboy en The Tough Guys en de documentaire Dragon Girls over een Chinese kung fu school. Kom kijken naar flitsende televisieprogramma’s als Ben 10  en de Powerpuff girl. Maar dat is nog niet alles! Doe mee met de gave workshop in het MediaLab waarin je een echte achtervolgingsscène kunt naspelen voor een green screen. 

 

Superhuman Energy Attack

Naast al deze leuke vertoningen is er nog een hele speciale actie: de superspannende Superhuman Energy Attack. Bij deze Superhuman Energy Attack wordt een foto genomen waarop het lijkt alsof je over superkrachten beschikt waarmee je anderen letterlijk wegblaast! Wil je meedoen aan deze toffe actie? Dat kan! Neem als je vriendjes en vriendinnetjes mee en spreek een van de begeleiders aan die die dag op het festivalterrein rondlopen. Zij maken een supervette foto van jullie! 

 

Kom in pak en krijg korting!

Kom je zondag 20 oktober in je vechtsport outfit naar het Cinekid Festival? Dan krijg aan de kassa vette korting op alle onderdelen. Zo zijn de tickets voor alle films en televisieprogramma’s op die dag maar 5 euro en kun je ook naar het MediaLab voor diezelfde prijs.  

Klik hier voor het Cinekid programma op zondag 20 oktober.