Willem Schipper spreekt stem in voor serie

Vandaag mocht de 11-jarige Willem Schipper uit Amsterdam de opnamestudio induiken voor Cartoon Network. Op kinderfestival Cinekid werd hij gekozen tot winnaar van de stemmencastwedstrijd en vandaag mocht hij zijn stemmenrol inspreken voor de populaire Cartoon Network serie TIJD VOOR AVONTUUR. Nadat hij enkele belangrijke kneepjes van het vak kreeg voorgeschoteld, mocht hij zelf voor de microfoon plaatsnemen en de stem inspreken van ‘Orange Mutant’, een nieuw personage uit de doldwaze surreële show. Het resultaat van Willem’s acteerprestaties is in oktober op de buis te bewonderen, wanneer de aflevering bij Cartoon Network wordt uitgezonden.

Willem had gelukkig weinig last van zijn zenuwen, al was hij nog nooit eerder in een echte opnamestudio geweest. Over zijn eerste acteerprestatie is hij dan ook tevreden: “Ik had niet verwacht dat ik de stemmencastwedstrijd zou winnen. Ik vind het altijd erg leuk om verschillende stemmetjes op te zetten. Ik vond het wel spannend om naar de studio te gaan voor de opnames, maar ik ben erg trots op dat ik straks op TV te horen ben. Ik kan niet wachten tot de aflevering op TV te zien is en mijn vriendjes en familie mijn stem in de serie kunnen horen”. 

Afgelopen herfstvakantie deed Willem Schipper, samen met 25 andere kinderen, mee aan de Cartoon Network stemmencast wedstrijd op het Amsterdamse kinderfestival Cinekid. De jury koos Willem als winnaar, vanwege zijn inlevingsvermogen en de verschillende stemmetjes die hij kon opzetten.

Tijd Voor Avontuur is een wereldwijd bijzondere populaire animatieserie over de bizarre en geweldige avonturen van Jake en zijn hond Finn. Een nieuwe reeks afleveringen van Tijd voor Avontuur is vanaf 10 maart iedere schooldag om 16:15 uur te zien op Cartoon Network. De aflevering met Willem’s stemmenrol laat nog even op zich wachten, die wordt in oktober uitgezonden op Cartoon Network.