Stagiair(e) gezocht voor Media Workshops

Voor de periode van begin mei tot eind november 2015 is er gemiddeld 4 dagen per week plaats voor een stagiair(e) Media Workshops op de afdeling Nieuwe Media.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

-       Meedenken en mee-ontwikkelen aan de media workshops voor in het MediaLab 2015
-       Assisteren bij de productie van de Cinekid Masterclasses
-       Assisteren bij de productie van de Workshops
-       Technische ondersteuning bij de voorbereidingen van de workshops
-       Contacten onderhouden met partners en deelnemers
-       Schrijven van teksten voor de programmakrant en website.

Wij zoeken een technische en creatieve stagiair die ook het organisatorische onderdeel van deze functie niet schuwt. Basis kennis van hardware en kennis van diverse creatieve software en/of programmeertalen is een vereiste. Affiniteit en ervaring met de doelgroep (4-14 jaar) is een must. 

Wij bieden een flexibele en dynamische werkomgeving waarin volop ruimte is voor eigen initiatief. Binnen een klein team werken we met elkaar aan de organisatie van het MediaLab. Meer informatie en/of aanmelding met motivatiebrief en CV: Sr. Producent Workshops, Kees Buning  020 531 78 93 / K.Buning@cinekid.nl

Over Cinekid
Stichting Cinekid organiseert o.a. het tiendaags festival op het gebied van Film, Televisie en Nieuwe Media voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar op het cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam tijdens de herfstvakantie. Naast het professionals programma en de film- en televisie screenings is er in de Zuiveringshal ook het 1200m2 Medialab waar het nieuwe media programma te beleven is. Gedurende het festival wordt hier een interactieve expositie gehouden met werken uit de wereld van kunst, media en technologie. Met meer dan 45 verschillende installaties, games, performances en workshops van kunstenaars en ontwerpers uit binnen- en buitenland en meer dan 10.000 bezoekers is het MediaLab uniek in zijn soort.