Nieuwe apps in Cinekid AppLab

Deze maand maak je met de nieuwste selectie apps in Cinekid Applab o.a. je eigen games, verken je huizen over de hele wereld en speel je dierenarts met je eigen knuffels!

Dit zijn de nieuw geselecteerde apps (in willekeurige volgorde):

  • Hopscotch: wist je dat het maken van je eigen games veel leuker is dan alleen maar spelen?! Met deze app leren kinderen op speelse wijze de basics van programmeren.
  • Slaap lekker! HD: overal in huis gaan de lichten uit en zelfs de dieren in de stal zijn moe. Maar wie stopt ze in? Wie doet het licht in hun stal uit? Een klusje voor kleine kinderen in de leeftijd van 1-4 jaar.
  • Huizen door Tinybob: verken unieke huizen over de hele wereld: een bakstenen huis in Brooklyn, NY, een ger in Mongolië, een adobehuis in Guatemala en een torenhuis in Jemen. Wandel er in, maak maaltijden, versier en speel spelletjes. Onderzoek elektriciteit en voorzieningen, van draden met vonken tot borrelende toiletten. Ruim op of maak een puinhoop!
  • Dr. Petplay: onderzoek je eigen knuffels als dierenarts. 
  • Bubl Draw: tekenen met muziek! Selecteer een genre en het kleurenpalet en maak een tekening én muziek met kleuren en vormen.
  • Toca Tailor: word een designer! Mix en match kleuren, prints en stoffen en style de outfits van 4 verschillende personages. Je kunt zelfs je eigen camera gebruiken om unieke patronen te maken. Je creativiteit kent geen grenzen! 

 

Download nu het Cinekid Applab in de iTunes Store of via de Google Play Store, en lees de uitgebreide reviews van alle apps!

Heb je trouwens ook onze Cinekid AppLab column al gezien bij Ouders Online