Nieuws

Gezocht: Vrijwilligerscoördinator

Wij zijn per juli op zoek naar een enthousiaste vrijwilligerscoördinator.

Kan jij met een frisse blik 500 vrijwilligers enthousiasmeren en aansturen? Ben je en geboren planner en mensenmens? Hou jij je geduld en het hoofd koel tijdens de drukke festivalperiode? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken per juli een topper die ons team komt versterken. 

Als vrijwilligerscoördinator zorg je ervoor dat je voor de vrijwilligersplekken voldoende en goede vrijwilligers vindt en de vrijwilligers optimaal inzet om ook hun kwaliteiten optimaal te kunnen benutten tijdens het Cinekid Festival. Met het programma- en productieteam bespreek je waar vrijwilligersinzet gewenst is en op welke wijze er invulling gegeven kan worden door vrijwilligers. Je bent zowel het aanspreekpunt voor eventuele vragen en problemen van de vrijwilligers als bij het team met betrekking tot de vrijwilligers. Je draagt zorg voor het up-to-date houden van het vrijwilligers handboek.

Je zet je maximaal in bij de werving en selectie van de vrijwilligers, ook op de vrijwilligers social media kanalen van Cinekid en je gaat langs bij opleidingen (PABO’s en ROC’s om vrijwilligers te informeren).

Benieuwd naar de functie?
Lees meer!
;