Nieuws

Cinekid zoekt workshop coördinator

Wil jij werken bij het grootste kindermediafestival van Europa. Cinekid heeft een leuke vacature in de aanbieding!

 
Cinekid is het internationale kindermedia festival voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar in Amsterdam en in 39 steden door het land, 60.000 kinderen bezoeken het festival. Het festival vindt altijd tijdens de herfstvakantie plaats en bestaat uit film- en TV-vertoningen en het 1200m2 MediaLab met mediaworkshops en -installaties. Daarnaast is er een professionals programma en markt voor de internationale film – en televisie industrie dat gecoördineerd wordt door Cinekid for Professionals (CfP).
Cinekid organiseert het gehele jaar film, media en educatie projecten in binnen- en buitenland in opdracht van en in samenwerking met andere partijen. Het projectbureau realiseert deze projecten met als doel het publieksbereik te vergroten en om door cultureel ondernemerschap meer eigen inkomsten te genereren.
 
Binnen Cinekid werken wij met een enthousiast en ambitieus team en we zijn op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken als: Workshop Coördinator
 
De coördinator workshops is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de mediaworkshops van Cinekid. Workshops voor kinderen in de leeftijdgroep 4-14 jaar gericht op kennismaking, ontdekking en creatie van digitale werelden en beeldcultuur. De coördinator werkt in nauwe afstemming met het hoofd Medialab en Hoofd Projectbureau en legt verantwoording af aan de directeur.
 

Klik hieronder om meer over de vacature te weten te komen.

Meer weten?
BEKIJK
;