Het Film-, TV- & Mediafestival voor kids!

Gezocht: MovieZone Cinekid Juryleden!

Ben jij tussen de 12 en 14 jaar, houd je van héél veel films kijken en heb je altijd al in een echte jury willen zitten? Meld je dan nu aan voor een plek in de Cinekid MovieZone-jury!

48 Hour Film Project terug op Cinekid Festival

The 48 Hour Film Project - Cinekid editie vindt plaats in het weekend van 10 en 12 oktober in Amsterdam. Filmmakers worden uitgedaagd om in één weekend een korte kinderfilm te maken. Geef je filmteam nu op!

Blek in het Cinekid AppLab

Cinekid AppLab is het (gratis!) hulpmiddel om mooie, creatieve, veilige en kwalitatieve apps te vinden voor jonge kinderen. Iedere twee weken lichten we drie nieuwe apps uit. Deze week: Squiggles!, Planten en Blek.

burny bos, bosbros en cinekid

Doe mee aan de Burny Bos Talent Awards 2014 met een prijs ter waarde van € 5.000,- en wie weet word jouw script verfilmd!

Nino opent Cinekid Festival 2014

Cinekid opent haar 28ste Film-, TV- en Mediafestival in de Amsterdamse Westergasfabriek op zaterdag 11 oktober met de wereldpremière van familiefilm ‘Het leven volgens Nino’, een film onder regie van Simone van Dusseldorp.

Cinekid is verhuisd naar Amsterdam-Noord en hebben daarom onze opslag opgeruimd. We zijn een heleboel mooie spullen tegen gekomen die we graag met onze fans delen of tegen een hele dikke korting aanbieden.