Film-, TV- & Mediafestival voor de jeugd!

Voor verschillende afdelingen zoekt Cinekid de komende periode stagiair(e)s. Heb jij affiniteit met onze doelgroep, ben je enthousiast en heb je zin om de komende periode een relevante bijdrage te leveren aan o.a. het komende Cinekid Festival? Kijk dan nú of er een interessante stage voor je bij zit!

In dit nieuwe jaar heeft het Cinekid weer 6 nieuwe apps toegevoegd aan haar AppLab. Deze maand kunnen kinderen onder andere aan de slag met het ontwerpen van hun eigen vissen, een spannend verhaal in een autowasserette beleven of hun eigen robot programmeren.

De column 'AppLab' is een samenwerkingsverband tussen Ouders Online en Cinekid, gebaseerd op het gelijknamige project van Cinekid. Cinekid AppLab helpt ouders bij het kiezen van goede kinder-apps. Je kunt het downloaden als een soort super-app, en via Ouders Online kun je elke maand nieuwe content zien. Vandaag aflevering 1

In deze bijzondere, mooie animatiefilm (5+) gaat Jean voor het eerst naar school en maakt allerlei nieuwe dingen mee. Alleen weet hij niet waar zijn moeder is gebleven. Hij fantaseert er spannende avonturen bij, maar hoe zit het nu echt...?

Creatieve, lichte en productieve werkplekken te huur in onze tijdelijke leegstaande kantoorvleugel

Cinekid FilmSpel, het spel dat kinderen vanaf 6 jaar alles leert over films maken, is genomineerd voor een Dutch Game Award 2014 in de categorie ‘Best Serious Game’.