Het Film-, TV- & Mediafestival voor kids!

Kidsweek - CInekid actie

Samen met jouw kind het nieuws doornemen? Maak dan 3 weken gratis kennis met Kidsweek, dé weekkrant voor kinderen vanaf 7 jaar! Lees snel verder

Wordt uw/jouw school Kinderkast Jurylid?

Uw school als Cinekid Kinderkast Juryschool? Voor de Kinderkast publieksprijs zijn we op zoek naar één school uit iedere de provincies die als Juryschool hun provincie willen vertegenwoordigen!

Komend festival introduceert Cinekid een nieuwe prijs, de App of the Year Award. Dit is een prijs voor de kwalitatief beste en mooiste app geschikt voor kinderen van nul tot zeven jaar.

De wereld om ons heen staat bol van video. Ben jij tussen de 9 en 14 jaar en maak je zelf filmpjes? En ben jij benieuwd wat iemand uit de film- en tv-wereld daarvan vindt? Schrijf je dan in voor ‘Shorts by Kids’ en win!

Gezocht: MovieZone Cinekid Juryleden!

Ben jij tussen de 12 en 14 jaar, houd je van héél veel films kijken en heb je altijd al in een echte jury willen zitten? Meld je dan nu aan voor een plek in de Cinekid MovieZone-jury!

Nino opent Cinekid Festival 2014

Cinekid opent haar 28ste Film-, TV- en Mediafestival in de Amsterdamse Westergasfabriek op zaterdag 11 oktober met de wereldpremière van familiefilm ‘Het leven volgens Nino’, een film onder regie van Simone van Dusseldorp.