Het Film-, TV- & Mediafestival voor kids!

De wereld om ons heen staat bol van video. Ben jij tussen de 9 en 14 jaar en maak je zelf filmpjes? En ben jij benieuwd wat iemand uit de film- en tv-wereld daarvan vindt? Schrijf je dan in voor ‘Shorts by Kids’ en win!

Cinekid ontvangt Europese financiering voor diverse projecten

Cinekid ontvangt Europese financiëring voor een aantal projecten! Dat maakte Creative Europe Desk NL bekend.

Minister Bussemaker ziet Cinekid als voorbeeld in digiwijsheid

Minister Bussemaker ziet Cinekid als voorbeeld in digiwijsheid, dat komt naar voren uit het verslag van de kamercommissie OCW (14 juni) met de staatssecretaris en de minister.

Gezocht: MovieZone Cinekid Juryleden!

Ben jij tussen de 12 en 14 jaar, houd je van héél veel films kijken en heb je altijd al in een echte jury willen zitten? Meld je dan nu aan voor een plek in de Cinekid MovieZone-jury!

48 Hour Film Project terug op Cinekid Festival

The 48 Hour Film Project - Cinekid editie vindt plaats in het weekend van 10 en 12 oktober in Amsterdam. Filmmakers worden uitgedaagd om in één weekend een korte kinderfilm te maken. Geef je filmteam nu op!

Nino opent Cinekid Festival 2014

Cinekid opent haar 28ste Film-, TV- en Mediafestival in de Amsterdamse Westergasfabriek op zaterdag 11 oktober met de wereldpremière van familiefilm ‘Het leven volgens Nino’, een film onder regie van Simone van Dusseldorp.