Film-, TV- & Mediafestival voor de jeugd!

Cinekid heeft per 1 november een bureau vrij voor een stagiair(e) marketing/communicatie stagiaire of iemand die een werkervaringsplek zoekt.

Op de laatste dag van de Superhuman Nadenk Saloon gaan de denkers aan de slag in de MiniMediaAcademie, waar ze aan de slag gaan met Hack Flappy Bird en Tinkercad voor Minecraft.

Vanavond zijn de Cinekid publieks- en juryprijzen 2014, in de categorieën film, televisie en nieuwe media uitgereikt in Amsterdam. Lees nu verder voor de prijswinnaars.

Het Cinekid Festival maakt vandaag de genomineerden voor de beste films bekend; de Cinekid publieks- en juryprijzen. De Cinekid Leeuwen worden vrijdagavond uitgereikt.

Tijdens het Cinekid Festival kunnen de kleuterworkhops van Rianne van Duin natuurlijk niet ontbreken: dit jaar kun je naar de Pim en Pom kleuterworkshop of naar die van Aap, Poot, Pies.

Ontmoet de Cinekid Gespreksleiders!

Tijdens het Cinekid Festival komen acteurs en regisseurs zelf langs voor een nagesprek! Natuurlijk onder leiding van échte Cinekid gespreksleiders die de sterren eens goed aan de tand voelen.