Het Film-, TV- & Mediafestival voor kids!

De Cinekid MovieZone jury is bekend!

Maak kennis met de Cinekid MovieZone Jury: Ricardo, Rosalie, Nienke, Marius en Sue. Deze vijf toppers gaan op het Cinekid Fesitval veel films kijken en beoordelen in een hele korte tijd.

De internationale première van de Zweedse film De jongen met de gouden broek vindt plaats op 16 oktober op het Cinekid Festival.

Op 16 oktober vindt de de internationale première van de Zweedse film De jongen met de gouden broek plaats op het Cinekid Festival.

Nieuw op het Cinekid Festival: de YAKFA!

Dit jaar komt de YAKFA cinema naar het Cinekid Festival. Deze bijzondere, mobiele bioscoop zal een filmselectie vertonen die kinderen willen laten dromen, denken, durven en doen!

Kidsweek - CInekid actie

Samen met jouw kind het nieuws doornemen? Maak dan 3 weken gratis kennis met Kidsweek, dé weekkrant voor kinderen vanaf 7 jaar! Lees snel verder

De wereld om ons heen staat bol van video. Ben jij tussen de 9 en 14 jaar en maak je zelf filmpjes? En ben jij benieuwd wat iemand uit de film- en tv-wereld daarvan vindt? Schrijf je dan in voor ‘Shorts by Kids’ en win!

Nino opent Cinekid Festival 2014

Cinekid opent haar 28ste Film-, TV- en Mediafestival in de Amsterdamse Westergasfabriek op zaterdag 11 oktober met de wereldpremière van familiefilm ‘Het leven volgens Nino’, een film onder regie van Simone van Dusseldorp.