HET MEDIAFESTIVAL VOOR DE JEUGD!

Cinekid is per direct op zoek naar een Hoofd Projectenbureau (0,8 fte). Binnen deze functie ben je inhoudelijk en financieel verantwoordelijk voor alle Projecten en alle aangesloten collega's van het Projectenbureau. Je bedenkt, ontwikkelt en rolt nieuwe Projecten uit samen met Projectmanagers.

Kennismaken met de wereld van kindermedia, je netwerk verbreden en een grote dosis werkervaring opdoen? Cinekid zoekt voor de verschillende afdelingen enthousiaste hardwerkende stagiaires. Kijk snel of er voor jou een leuke stage bij zit.

Emre wint Mega Teken Wedstrijd Cinekid

Honderden kinderen deden de afgelopen weken mee aan de Mega Tekenwedstrijd om de Cinekid poster van 2014 compleet te maken. Samen met kunstenaar Dadara en zijn 8-jarige zoon Mundo hebben we Emre (9) gekozen als winnaar!

Cinekid stemmencast winnaar 11-jarige Willem Schipper uit Amsterdam is de de opnamestudio van Cartoon Network ingedoken om stemmenrol in te spreken voor animatieserie Tijd voor Avontuur, iedere schooldag te zien om 16.15 uur.

De kersverse Cinekid ambassadeurs

Maak kennis met de zes kersverse Cinekid Ambassadeurs. De komende maanden zul je hen vaak tegenkomen bij Cinekid projecten en natuurlijk tijdens het festival.

Wilt u samen met uw leerlingen een bijzondere film kijken? Ga dan met de hele klas naar Pim & Pom, Het Grote Avontuur! Download het gratis lesmateriaal en meld uw klas aan voor een workshop!