Kom kijken met je handen!

Voor verschillende afdelingen zoekt Cinekid de komende periode stagiair(e)s. Kijk nú of er een interessante stage voor je bij zit!

De meditatieve ademhalingsgame DEEP beleeft zijn Multiplayer première op het Cinekid Festival 2015.

In de jaarlijkse uitgave ‘Trends en Ontwikkelingen in Crossmedia’ van iMMovator schrijft Paulien Dresscher, hoofd Nieuwe Media bij Cinekid, over hoe Cinekid ‘kinderen leert kijken met hun handen’.

Vacature: Cinekid zoekt een uitvoerende leidinggevende voor de afdeling Cinekid for Professionals. 0,8 fte (waarvan juni-oktober gemiddeld 0.9 à 1,0 fte) )

Deze maand in de column Applab op Ouders Online: de combinatie tussen apps & de échte wereld. De getipte apps zijn fysiek, creatief en verrassend. Ze stimuleren om samen te spelen en om nieuwe werelden te ontdekken.

AppLab: een selectie van apps die door Cinekid beoordeeld zijn en aanbevolen, als hulpmiddel om mooie, creatieve, veilige en kwalitatieve apps te vinden voor jonge kinderen. Deze maand maak je met de nieuwste selectie apps in Cinekid Applab o.a. je eigen games, verken je huizen over de hele wereld en speel je dierenarts met je eigen knuffels!