Festival nieuws

Cinekid ontvangt Europese financiering voor diverse projecten

Cinekid ontvangt Europese financiëring voor een aantal projecten! Dat maakte Creative Europe Desk NL bekend.

Minister Bussemaker ziet Cinekid als voorbeeld in digiwijsheid

Minister Bussemaker ziet Cinekid als voorbeeld in digiwijsheid, dat komt naar voren uit het verslag van vaste het kamercommissie OCW (14 juni) met de staatssecretaris en de minister.

Gezocht: MovieZone Cinekid Juryleden!

Ben jij tussen de 12 en 14 jaar, houd je van héél veel films kijken en heb je altijd al in een echte jury willen zitten? Meld je dan nu aan voor een plek in de Cinekid MovieZone-jury!

48 Hour Film Project terug op Cinekid Festival

The 48 Hour Film Project - Cinekid editie vindt plaats in het weekend van 10 en 12 oktober in Amsterdam. Filmmakers worden uitgedaagd om in één weekend een korte kinderfilm te maken. Geef je filmteam nu op!

Nino opent Cinekid Festival 2014

Cinekid opent haar 28ste Film-, TV- en Mediafestival in de Amsterdamse Westergasfabriek op zaterdag 11 oktober met de wereldpremière van familiefilm ‘Het leven volgens Nino’, een film onder regie van Simone van Dusseldorp.

Inschrijving Schoolklassen voor Cinekid 2014 is geopend: hét jaarlijkse uitje op het gebied van film, tv en nieuwe media voor kinderen.

KOOKY (6+), de zinderend spannende, originele familiefilm en een ode aan de kinderfantasie is vanaf nu verkrijgbaar op DVD! Kooky is een film van de met een Academy Award-bekroonde regisseur Jan Sverák.

Sponsoren opgelet! In contact komen met een jonge doelgroep en hun ouders tijdens Cinekid Festival? Dat kan. Lees snel verder en bekijk onze Mediakit voor de mogelijkheden.

Cinekid is verhuisd naar Amsterdam-Noord en hebben daarom onze opslag opgeruimd. We zijn een heleboel mooie spullen tegen gekomen die we graag met onze fans delen of tegen een hele dikke korting aanbieden.

bosbros en cinekid

Ter ere van het 25-jarig bestaan van BosBros wordt er een nieuwe prijs in het leven geroepen voor het beste Scriptschrijverstalent in het genre Familiefilm: de Burny Bos Talent Award.