Festival nieuws

Cinekid heeft vanaf november een bureau vrij voor een werkervarings- of stageplek bij de afd. marketing en communicatie

Begin 2015 gaat De Vloer Op Junior van start met de opnames voor hun nieuwe seizoen. En daarvoor zijn ze op zoek naar publiek! Vind jij het leuk om een opname bij te wonen? Meld je dan snel aan.

Op dinsdag 4 november sprak Paulien Dresscher, hoofd Nieuwe Media tijdens het Cross Media Café over de mooiste projecten van het MediaLab.

Op de laatste dag van de Superhuman Nadenk Saloon gaan de denkers aan de slag in de MiniMediaAcademie, waar ze aan de slag gaan met Hack Flappy Bird en Tinkercad voor Minecraft.

Vanavond zijn de Cinekid publieks- en juryprijzen 2014, in de categorieën film, televisie en nieuwe media uitgereikt in Amsterdam. Lees nu verder voor de prijswinnaars.

Tijdens het Cinekid Festival kunnen de kleuterworkhops van Rianne van Duin natuurlijk niet ontbreken: dit jaar kun je naar de Pim en Pom kleuterworkshop of naar die van Aap, Poot, Pies.

Zondag 12 oktober wordt tijdens het Cinekid Festival het interactieve platform Up! voor kinderen van asielzoekers geïntroduceerd. Up! presenteert deze dag een speciaal programma voor deze groep kinderen en hun vrienden.

Met Cinekid de Ruimte in!

Wil jij later astronaut worden? Kom dan in de herfstvakantie naar de Westergasfabriek in Amsterdam en ontmoet daar medewerkers van ESA en het leukste ruimtevaartmuseum van Nederland: Space Expo.

Transformeer jezelf tot DJ met FONO op Cinekid

Hoe gaaf is het om zelf een DJ te zijn op het Cinekid Festival, terwijl je vrienden luisteren naar de muziek die jij maakt? Heel vet natuurlijk! De DJ-tafel Fono van Yalp maakt allemaal mogelijk.

Een momentje voor jezelf met TERAPY op het Cinekid Festival

Even ontspannen tijdens het Cinekid Festival? Dat kan met de coole zitzakken van TERAPY! De zitzak is gemaakt van rekbaar katoen, waardoor de zitzak zich naar je lichaam vormt en je rug ondersteunt/