Het Cinekid Festival is hét mediafestival voor de jeugd met de mooiste en nieuwste jeugdfilms, tv-series en het betoverende Medialab met coole games, installaties en workshops. Op het festival kom je sterren uit films, tv en YouTube tegen, leer je acteren en presenteren en speel je met bovennatuurlijke krachten in je eigen game. 

Het Cinekid Festival 2015 vindt dit jaar plaats op donderdag 15 en vrijdag 16 oktober voor scholen en aansluitend zaterdag 17 oktober t/m vrijdag 23 oktober voor het publiek op de Westergasfabriek in Amsterdam. Van 17 oktober t/m 1 november organiseren we Cinekid op Locatie in 34 filmtheaters door het hele land. Medio september wordt het programma online gezet op deze website. 

Wil je op de hoogte blijven van het festival en onze overige activiteiten, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Terugkijken hoe tof het afgelopen festival was, bekijk dan nog eens alle foto's en filmpjes

Kom kijken met je handen!

Cinekid feest mee met het 100 jaar Fiep Westendorp feest! Kom je ook?

Ben jij dat creatieve knutseltalent met technische kennis?

Wil jij stage vanaf april lopen bij de grootste digitale speeltuin van de wereld?

Een brief aan de leden van de commissie Cultuur van de Tweede Kamer.

Een groot aantal filmpartijen en instellingen slaan de handen ineen en lanceren een online petitie voor film- en beeldcultuur in het onderwijs.

Wil je Cinekid Amsterdam 2015 nog eens terugkijken? Dat kan op onze Live Wall!